41 táblagépet kapott a református iskola

Tiszafüred, 2016. február 9. Kálvin Közösségi Ház

Február 9-én, a Kálvin Közösségi Házban vették át a Bán Zsigmond Református Általános Iskola képviselői azokat a táblagépeket, amelyeket a Vodafone Digitális Iskola elnevezésű programtól kaptak.

A táblagépek átadása az iskola diákjainak, pedagógusainak és a sajtó képviselőinek jelenlétében történt meg.

A megjelenteket először a Vodafone Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója, Suba János úr köszöntötte, aki bemutatta a 12 évvel ezelőtt létrejött Magyarország Vodafone Alapítványt. Az alapítvány 2016-ban célul tűzte ki, hogy 20 hátrányos helyzetű iskola számára 1200 táblagépet adományoz, hozzá megfelelő mobilinternet szolgáltatást, az eszközök szervizelését és az internet használatához szükséges oktatást is biztosítja.

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere örömét fejezte ki, hogy 41 táblagépet vehet át a Bán Zsigmond Református Iskola, amely hozzájárul – áttételesen – a város fejlődéséhez is. Reményét fejezte ki, hogy ezek az eszközök hozzájárulnak az oktatás színvonalának emelkedéséhez, és sok sikert kívánt az iskolának a táblagépek használatához.

Voda1 Voda2 Voda3 Voda4

A református iskola fenntartójának képviseletében Szabó Konrád Sándor nagytiszteletű úr volt jelen, aki arról beszélt, hogy az egyház is fontosnak tartja a modern eszközök használatát, és fontos, hogy az iskola diákjai megismerjék és tudják használni az új technikai eszközöket.

Ozsváth János, a református iskola igazgatója elmondta, hogyan dolgoznak a pedagógusok, a diákok a Komplex Instrukciós Program keretében, majd a tanórai tevékenységeket megörökítő fotókat mutatott meg a vendégeknek.

Orosz Zsuzsanna, az iskola munkaközösség-vezetőjeként a GEO-MATEK és a GEO-GEBRA programokról adott rövid tájékoztatást, amelyeknek az a célja, hogy a diákok megszeressék a matematikát és a természettudományos tárgyakat.

A köszöntők után Suba János kommunikációs igazgató átadta a 41 darab táblagépet a diákok és a pedagógusok képviselőinek.

Az eseményről készült összefoglalót a Főnix Tv február 10-ei adásában láthatják.


 

 

 

Adásunk tartalomjegyzéke

1. Ujvári Imre polgármester tájékoztatója
2. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság ajándékai, jótanácsai
3. Télapó járt a református óvodában
4. A Tiszafüredi Óvodák Mikulás-napi ünnepsége
5. Szent Miklós püspök élete a katolikus iskolában
6. Adventi ajándékozás a Deák téren
7. Köszönetet mondtak a véradóknak
8. Új angol nyelvi szaktanterem a református iskolában
9. Felvételek a Nyugdíjas Expóról
10.Esti mesét mond: Teróczki Máté
11.Mesetár 3. rész
12. Bemutatkozik a Kossuth Lajos Általános Iskola
13. VIII. Mazsorett Gála 1. rész

Aktuális (2017. december 13.) és korábbi adásainkat megtalálják Youtube-csatornánkon   

########################

Kiss_Pl_tr

Tiszafüred, Kiss Pál tér

2017. december


 

Képek a Tisza-tóról