Tájékoztató kéményseprésről

szr1


kmny
Jász-Nagykun-Szolnok megyében a szolgáltatást a lakosság részére a katasztrófavédelem kéményseprő-ipari szerve végzi.

kmny10

A katasztrófavédelem ütemterve alapján, 2017-ben a kéményseprő-szolgáltatást Tiszafüreden január 23 és július 31 között fogják elvégezni.

A Magyar Kéményseprő Kft. tájékoztatója

A Magyar Parlament 2015. év decemberében jelentősen átalakította a kéménysepréssel kapcsolatos feladatokat, melynek eredményeképpen a lakosság számára ingyenessé vált a kötelező kéményseprési közszolgáltatás.

A korábbi szolgáltatókra maradt azonban a közületek számára kötelezően megrendelendő kéményseprő-ipari tevékenység, valamint a tervekkel és azok engedélyeztetésével valamint a kémények műszaki átvételével kapcsolatos teendők elvégzése. A tevékenység szigorú engedélyekhez kötött, azonban komoly előny számunkra, hogy a korábban közszolgáltatóként ugyanezen feladatokat láttuk el mintegy 50 évig. Társaságunk megfelelő képzettségű szakemberekkel és korszerű műszerekkel végzi tevékenységét a közületek részére.

Fontos információ, hogy az állam által térítésmentes közszolgáltatásként nyújtott ellenőrzés csak és kizárólag a lakosság részére biztosított, azaz nem végzi el ott, ahol gazdálkodó szervezet székhelye, telephelye vagy fióktelepe van bejegyezve illetve intézmények (iskola, óvoda) vagy önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok esetében sem!

Ezeken a helyeken (Jász-Nagykun-Szolnok megyében is) Társaságunk, a Magyar Kéményseprő Kft. tudja a kötelező ellenőrzéseket elvégezni. Részletesebb tájékoztatásért hívja ügyfélszolgálatunkat!



 

Adásunk tartalomjegyzéke

1. Megnyílt a Vackor Varroda: Háry János című kiállítása
2. A katolikus iskola diákjainak Márton-napi műsora
3. Márton-napi mulatság a Háromkirályok Óvodában
4. Juhász Viktória mond mesét
5. Szolnok Televízió: a Megyei Tükör októberi adása
6. Anna Frank élete a gimnáziumban
7. Asztalitenisz: TASE-Kováts DSE 10:8
8. Autó-Füred városi asztalitenisz bajnokság
9. Foci: TVSE-Nyírbátor 2:1
10.A Kossuth Lajos Gimnázium szalagavató ünnepsége

Aktuális (2017. november 15.) és korábbi adásainkat megtalálják Youtube-csatornánkon   



 

Képek a Tisza-tóról