Tájékoztató kéményseprésről

szr1


kmny
Jász-Nagykun-Szolnok megyében a szolgáltatást a lakosság részére a katasztrófavédelem kéményseprő-ipari szerve végzi.

kmny10

A katasztrófavédelem ütemterve alapján, 2017-ben a kéményseprő-szolgáltatást Tiszafüreden január 23 és július 31 között fogják elvégezni.

A Magyar Kéményseprő Kft. tájékoztatója

A Magyar Parlament 2015. év decemberében jelentősen átalakította a kéménysepréssel kapcsolatos feladatokat, melynek eredményeképpen a lakosság számára ingyenessé vált a kötelező kéményseprési közszolgáltatás.

A korábbi szolgáltatókra maradt azonban a közületek számára kötelezően megrendelendő kéményseprő-ipari tevékenység, valamint a tervekkel és azok engedélyeztetésével valamint a kémények műszaki átvételével kapcsolatos teendők elvégzése. A tevékenység szigorú engedélyekhez kötött, azonban komoly előny számunkra, hogy a korábban közszolgáltatóként ugyanezen feladatokat láttuk el mintegy 50 évig. Társaságunk megfelelő képzettségű szakemberekkel és korszerű műszerekkel végzi tevékenységét a közületek részére.

Fontos információ, hogy az állam által térítésmentes közszolgáltatásként nyújtott ellenőrzés csak és kizárólag a lakosság részére biztosított, azaz nem végzi el ott, ahol gazdálkodó szervezet székhelye, telephelye vagy fióktelepe van bejegyezve illetve intézmények (iskola, óvoda) vagy önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok esetében sem!

Ezeken a helyeken (Jász-Nagykun-Szolnok megyében is) Társaságunk, a Magyar Kéményseprő Kft. tudja a kötelező ellenőrzéseket elvégezni. Részletesebb tájékoztatásért hívja ügyfélszolgálatunkat! 

Adásunk tartalomjegyzéke

1. A Magyar Rákellenes Liga felhívása
2. Közbiztonsági fórum Tiszafüreden
3. Előadás a gluténmentes táplálkozásról
4. Erdélybe küld gyommag-gyűjteményt a szakember
5. Megkezdődött a Foltvarró Fesztivál
6. Séta az egészséges életmód jegyében
7. Esti mesét mond: Molnár Donát
8. Nagyszabású rendezvényt tartottak Kunmadarason
9. Varró Dániel költő-műfordító volt a könyvtár vendége
10.Foci: 5:2 arányú győzelem!
11.Beszélgetés Abádszalók polgármesterével

Aktuális (2017. október 18.) és korábbi adásainkat megtalálják Youtube-csatornánkon    

Képek a Tisza-tóról