Tájékoztató kéményseprésről

szr1


kmny
Jász-Nagykun-Szolnok megyében a szolgáltatást a lakosság részére a katasztrófavédelem kéményseprő-ipari szerve végzi.

kmny10

A katasztrófavédelem ütemterve alapján, 2017-ben a kéményseprő-szolgáltatást Tiszafüreden január 23 és július 31 között fogják elvégezni.

A Magyar Kéményseprő Kft. tájékoztatója

A Magyar Parlament 2015. év decemberében jelentősen átalakította a kéménysepréssel kapcsolatos feladatokat, melynek eredményeképpen a lakosság számára ingyenessé vált a kötelező kéményseprési közszolgáltatás.

A korábbi szolgáltatókra maradt azonban a közületek számára kötelezően megrendelendő kéményseprő-ipari tevékenység, valamint a tervekkel és azok engedélyeztetésével valamint a kémények műszaki átvételével kapcsolatos teendők elvégzése. A tevékenység szigorú engedélyekhez kötött, azonban komoly előny számunkra, hogy a korábban közszolgáltatóként ugyanezen feladatokat láttuk el mintegy 50 évig. Társaságunk megfelelő képzettségű szakemberekkel és korszerű műszerekkel végzi tevékenységét a közületek részére.

Fontos információ, hogy az állam által térítésmentes közszolgáltatásként nyújtott ellenőrzés csak és kizárólag a lakosság részére biztosított, azaz nem végzi el ott, ahol gazdálkodó szervezet székhelye, telephelye vagy fióktelepe van bejegyezve illetve intézmények (iskola, óvoda) vagy önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok esetében sem!

Ezeken a helyeken (Jász-Nagykun-Szolnok megyében is) Társaságunk, a Magyar Kéményseprő Kft. tudja a kötelező ellenőrzéseket elvégezni. Részletesebb tájékoztatásért hívja ügyfélszolgálatunkat! 

Adásunk tartalomjegyzéke

1. A Kossuth Lajos Gimnázium tanévzáró ünnepsége
2. Elbúcsúztak a nyolcadikosok a Kossuth L. Ált. Iskolától
3. Biztonságos közlekedés elektromos mopeddel
4. Folytatódik a Tiszta tó a Tisza-tó c. program
5. Tiszavirág ünnep Tiszaörvényen
6. Programajánló: a júliusi Tisza-tavi fesztiválról
7. Véget ért a tanév a Fekete László Zeneiskolában
8. CAC Nemzeti kutyakiállítás és –verseny
9. Ünnepi szentmise és körmenet Úrnapján
10.A református iskola diákjainak romániai kirándulása

Aktuális (2017. június 21.) és korábbi adásainkat megtalálják Youtube-csatornánkon    

Képek a Tisza-tóról