Hírek a Szolnoki Törvényszékről

Felmentették és elrendelték a kényszergyógykezelését az alvó nővérét késsel összekaszaboló kóros elmeállapotú fiúnak

A Szolnoki Törvényszék 2017. december 11-én büntethetőséget kizáró okból jogerősen felmentette az ellene védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vád alól, egyben kényszergyógykezelését rendelte el annak a 18 éves kóros elmeállapotú fiúnak, aki egy tavaly nyári reggelen abádszalóki házukban többször arcon és tarkón szúrta alvó nővérét.

Az eset 2016. június 27-én reggel 8.00 óra körül történt. A fiatal nő az abádszalóki házban hason fekve aludt, amikor az akkor 17 éves öccse bement a szobába és egy hozzávetőlegesen 30 cm hosszú késsel többször tarkón, illetve arcon szúrta és ököllel is megütötte. A cselekményét akkor hagyta abba, amikor a szomszéd szobában tartózkodó legidősebb testvér a dulakodás hangjaira húga segítségére sietett, belépett a szobába és öccsére kiáltott: „hagyd abba!”. Ezután a zavarodott fiú a szobájába zárkózott, ahol késsel öngyilkosságot kísérelt meg.

A fiatal nő túlélte a támadást, de arcán és tarkóján 8 napon túl gyógyuló szúrt, metszett sérüléseket és szintén 8 napon túl gyógyuló szemüregcsont- és csuklótörést szenvedett. A fiatalember túlélte az öngyilkossági kísérletet: a saját nyakán és bal keze csuklóján maga által metszett sebek 8 napon belül gyógyuló könnyebb sérülésnek minősültek.

Az ügyben 2017. február 17-én emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség, aki vádiratában a fiú felmentését és kényszergyógykezelése elrendelését indítványozta.

A Szolnoki Törvényszék kevesebb mint tíz hónappal később, 2017. december 11-én hozott jogerős ítéletet az ügyben. A döntés szerint a vádlott súlyos személyiségzavara elérte a kóros elmeműködés szintjét, amely képtelenné tette őt cselekménye következményeinek felismerésére, illetőleg arra, hogy e felismerésnek megfelelően cselekedjen, ezért a bíróság felmentette az ellene emelt vád alól. Figyelemmel azonban arra, hogy a bíróság álláspontja szerint tartani kell attól, hogy a jövőben is hasonló, erőszakos cselekményt fog elkövetni, a vádlott kényszergyógykezelését rendelte el.

A kényszergyógykezelés végrehajtása az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben történik, amely egy zárt jellegű országos feladatkörű büntetés-végrehajtási intézmény. A beteg a bíróság jogerős ítéletével elrendelt intézkedés hatálya alatt áll, ezért köteles eltűrni, hogy személyi szabadságától megfosszák. Az intézetet csak gyógyítása érdekében és orvosilag indokolt esetben, felügyelettel hagyhatja el. Az intézkedés határozatlan tartamú, így akkor kell megszüntetni, ha annak szükségessége már nem áll fenn.

Szolnok, 2017. december 12.

a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya

Gyermekotthonban tartott előadást a fiatalkorúak büntetőügyeire specializálódott törvényszéki bíró Szolnokon

Az Országos Bírósági Hivatal által 2012-ben meghirdetett Nyitott Bíróság Program keretében 2017. december 1-jén dr. Gy. Molnár Sándor, a Szolnoki Törvényszék fiatalkorúak büntetőügyeire specializálódott büntetőbírája a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi és Gyermekotthonba látogatott, ahol a bírósági szervezet felépítéséről, a bíróságok feladatairól, valamint a fiatalkorúakat a büntetőeljárásban megillető jogokról és őket terhelő kötelezettségekről tartott előadást, melynek során az élet szülte szemléletes és tanulságos példákon keresztül hívta fel fiatal hallgatósága figyelmét az elkövetővé, illetőleg az áldozattá válás veszélyeire.

Az Országos Bírósági Hivatal 2012-ben hirdette meg a Nyitott Bíróság Programot, melynek elsődleges célja az állampolgárok igazságszolgáltatással és a bírósági szervezettel kapcsolatos ismereteinek bővítése, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a prevencióra: a fiatalkorúak elkövetővé, illetőleg áldozattá válásának megelőzésére is. A program keretében a diákok pedagógusi vezetéssel, előzetes időpont egyeztetés alapján a bíróság jellemzően büntetőügyben tartott tárgyalásain hallgatóságként vehetnek részt, és nyerhetnek bepillantást a bíróság munkájába. Igazságügyi osztályfőnöki óra keretében bírák, bírósági titkárok előadásait hallgathatják meg az igazságszolgáltatással és a jogrendszerrel kapcsolatos alapvető tudnivalókról. Perszimuláción vehetnek részt, és a 16. életévüket betöltött tanulóknak számos városban, így Szolnokon is börtönlátogatásra is lehetőségük nyílik.

nyb1 nyb2

A Nyitott Bíróság Program iránt érdeklődést mutató iskolák részvételi szándékukat Jász-Nagykun-Szolnok Megyében a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elektronikus levélcímen, illetőleg az 56/501-410-es telefonszámon jelezhetik a Szolnoki Törvényszék felé. A törvényszék Nyitott Bíróság Programmal kapcsolatos tájékoztató anyagát innen tölthetik le.

Szolnok, 2017. december 11.

a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya

Börtönbüntetésre ítélték az országjáró tűzifás csalókat

A Szolnoki Járásbíróság 2017. november 17-én meghozott, november 20-án jogerős ítéletével társtettesként, kisebb értékre üzletszerűen elkövetett csalás bűntettében mondta ki bűnösnek azt a 45, és azt az 52 éves férfit, akik 2016. április 9-én Törökszentmiklóson a vevőt tévedésbe ejtve, az általa kifizetett 34 mázsa tűzifa helyett félbevágott műanyag hordókba pakolva mindössze 8 mázsa fát szállítottak le, de a vevőnek azt állították, hogy az a kifizetett mennyiségnek felel meg. Cselekményükkel több mint 60.000 Ft kárt okoztak a gyanútlan vevőnek. A módszert az országot járó Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vádlottak nem először alkalmazták: korábban hasonló cselekményük miatt már mindkettejüket elítélték.

A hatályos jogszabályok szerint bűncselekményt: csalást követ el, aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt és ezzel kárt okoz, amit a törvény abban az esetben, ha az okozott kár, mint jelen esetben is ötvenezer-egy és ötszázezer forint közötti és a bűncselekményt, ahogyan jelen esetben is üzletszerűen követik el, azaz a vádlott, illetőleg vádlottak ugyanolyan vagy hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése révén rendszeres haszonszerzésre törekszenek három évig terjedő szabadságvesztéssel rendel büntetni.

A Szolnoki Járásbíróság 2017. november 17-én meghozott ítéletében fenti cselekménye miatt a fiatalabb vádlottat, aki többszörös visszaesőként követte el a bűncselekményt 1 év 3 hónap börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra, míg idősebb társát 1 év – végrehajtásában 3 évi próbaidőre - felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A döntés ellen sem az ügyész, sem a vádlottak nem jelentettek be fellebbezést, így az 2017. november 20-án mindkét vádlott vonatkozásában jogerőre emelkedett.

Szolnok, 2017. december 11.

a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya

Sajtótájékoztató a jövő év első napján hatályba lépő új eljárásjogi kódexekről a Szolnoki Törvényszéken

A Szolnoki Törvényszéken 2017. december 8-án tartott sajtótájékoztatón dr. Kis István, a törvényszék civilisztikai kollégiumvezetője és dr. Bana Imre, a Szolnoki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elnöke ismertette a jövő év első napján, 2018. január 1-jén hatályba lépő, a bírósághoz forduló felektől és jogi képviselőiktől a korábbiakban elvártnál nagyobb felkészültséget megkövetelő, cserében a perek gyorsabb befejezésének lehetőségével kecsegtető új polgári eljárásjogi kódex és a közigazgatási ügyekben eljáró bíróságok illetékességét jelentősen átszabó közigazgatási eljárási kódex legfontosabb rendelkezéseit.

A jövő év első napján, 2018. január 1-jén a bírósági eljárásokat érintő jelentős jogszabályváltozások lépnek hatályba. A polgári perek, mint a házassági bontóperek, gyermektartási perek, munkaügyi és kártérítési perek kezdeményezésének szabályai, a beperelt személy perbeli kötelezettségei, a bíróság által lefolytatandó eljárás menete, melyek az elmúlt több mint fél évszázadban alig változtak, a jövő év elejétől lényegesen módosulnak. A feleknek és ügyvédeiknek, jogtanácsosaiknak a korábbiakban elvártnál jóval felkészültebben és átgondoltabban kell majd pert indítaniuk, cserébe az európai kitekintésben már most is időszerű bírósági eljárások még gyorsabb lefolyásúak lehetnek. Egyebek mellett erről beszélt dr. Kis István, a Szolnoki Törvényszék civilisztikai kollégiumvezetője, aki a jövő év első napján, 2018. január 1-jén hatályba lépő új polgári eljárásjogi kódex: a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény legfontosabb szabályait foglalta össze.

DSC_3493 DSC_3490

A polgári eljárásjogi kódex mellett szintén a jövő év első napján lép hatályba a közigazgatási eljárási kódex, ami az állampolgárok és a közigazgatási szervek közötti perekben területileg eljárni jogosult bíróságok tekintetében hoz jelentős változást: számos, korábban a Szolnoki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság illetékességi körébe tartozó ügyet a Fővárosi Törvényszékhez, illetőleg a jövő évtől regionális közigazgatási bíróságként működő Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz rendelve – mondta dr. Bana Imre, a Szolnoki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elnöke, aki a közigazgatási perrendtartásról szóló 2017. évi I. törvény legfontosabb rendelkezéseiről beszélt a sajtótájékoztatón.

Az előadók kiemelték, hogy a Szolnoki Törvényszék bírái szakmai napokon, vizsgával záruló e-learning oktatáson és önálló tanulás útján sajátították el az új jogszabályi rendelkezéseket, és készen állnak azok alkalmazására. Annak érdekében pedig, hogy az új rendelkezéseket az ügyvédek is könnyebben elsajátíthassák, a közelmúltban a szolnoki városházán a megye ügyvédeinek is előadást tartottak. A törvényszék azonban fontosnak tartja, hogy az állampolgárok is megismerhessék az új kódexek legfontosabb rendelkezéseit, ezért a  http://szolnokitorvenyszek.birosag.hu/ internetcímen elérhető honlapján közérthető tájékoztatóanyagokat tett, illetőleg tesz közzé.

Szolnok, 2017. december 8.

a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya

Újabb háztetőlopás: Mezőtúr után Törökszentmiklóson is

Alig néhány hete adtunk hírt arról, hogy a Szolnoki Törvényszék jogerősen elítélt egy fiatal férfit, aki a tulajdonos engedélye nélkül lebontotta és eladta egy mezőtúri családi ház melléképületének tetőszerkezetét. A napokban egy másik, hasonló ügyben született jogerős ítélet, de a vádlott egy másik huszonéves fiatal, a helyszín pedig egy másik Jász-Nagykun-Szolnok megyei város: Törökszentmiklós volt.

A Szolnoki Járásbíróság 2017. december 5-én meghozott, aznap jogerős ítéletében szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal, helyiséghez tartozó bekerített helyre a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve elkövetett lopás vétsége miatt 110.000 Ft pénzbüntetésre ítélte azt a 24 éves büntetlen előéletű fiatalembert, aki 2017. január 9-én este 22 óra 30 perc körüli időben, a kerítésen átmászva bement az egyik törökszentmiklósi családi ház udvarára, felmászott a melléképület tetejére, ledobálta a tetőcserepeket, majd leszaggatta és elvitte a tetőléceket.

Szolnok, 2017. december 7.

a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya

a közleményben hivatkozott link:

http://szolnokitorvenyszek.birosag.hu/sajtokozlemeny/20171120/ellopott-es-eladott-egy-haztetot-kozerdeku-munkara-iteltek

 

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték és szülői felügyeleti jogát is megszüntették a gyermekeit súlyosan elhanyagoló anyának

A Szolnoki Járásbíróság 2017. december 5-én bűnösnek mondta ki 3 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntettében, 1 év 8 hónap – végrehajtásában 2 évi próbaidőre – felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és szülői felügyeleti jogát is megszüntette annak a 38 éves szolnoki nőnek, aki három kiskorú gyermekét olyan súlyosan elhanyagolta, hogy testi, erkölcsi, érzelmi és értelmi fejlődésük is veszélybe került.

A gyermekek ruházata gyakran nem az évszaknak megfelelő volt. Testnevelés órán tornafelszerelés hiányában nem öltöztek át. Piszkos, rendetlen, elhanyagolt lakóhelyen, rossz higiéniai viszonyok között kényszerültek élni, ahol nem volt sem asztal, sem szék, és hiányoztak a nyugodt tanulás, az iskolai felkészülés legalapvetőbb feltételei. Édesanyjuk nem nevelte beléjük a tanulás, a tudás és a társadalmi szabályok betartásának fontosságát, nem követte nyomon tanulmányi eredményeiket, nem gondoskodott megfelelően tankötelezettségük teljesítéséről, nem ment el a szülői értekezletekre, fogadóórákra és nem tartotta a kapcsolatot az iskolákkal, így nem véletlen, hogy gyermekek házi feladatukat rendszeresen nem készítették el, három tanév alatt összesen több mint másfél ezer tanóráról hiányoztak igazolatlanul és kettejük évismétlésre is kényszerült. Az elhanyagolás következtében a gyermekek erkölcsi, érzelmi és értelmi fejlődése elmaradt azonos korú társaiktól és személyiségszerkezetük maradandóan sérült.

A hatályos jogszabályok szerint bűncselekményt: kiskorú veszélyeztetését követi el az a kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy, aki e feladatából eredő kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti, és bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Szolnoki Járásbíróság a napokban, 2017. december 5-én meghozott ítéletében arra megállapításra jutott, hogy a vádlott a fenti bűncselekményt mindhárom gyermeke vonatkozásában elkövette, ezért 3 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntettében mondta ki bűnösnek, 1 év 8 hónap – végrehajtásában 2 évi próbaidőre – felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte az asszonyt, és két, még kiskorú gyermeke vonatkozásában megszüntette a szülői felügyeleti jogát. Az ítéletet az ügyész és a vádlott is tudomásul vette, így az a kihirdetése napján jogerőre emelkedett.

Szolnok, 2017. december 7.

a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya

Közel két éves börtönbüntetésre ítélték a jászapáti buszpályaudvaron élettársa arccsontját törő huszonéves férfit

A Jászberényi Járásbíróság 2017. november 29-én meghozott, aznap jogerős ítéletével súlyos testi sértés bűntettében és könnyű testi sértés vétségében mondta ki bűnösnek, és 1 év 9 hónap börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte azt 21 éves férfit, aki tavaly ősszel a jászapáti buszpályaudvaron úgy megverte élettárását, hogy kétoldali arccsonttörést szenvedett, és a nő védelmére siető leányának is sérüléseket okozott.

Az eset 2016. október 10-én délután 15.00 óra körüli időben történt. A fiatal férfi a jászapáti buszpályaudvaron hangos szóváltásba keveredett élettársával, majd lökdösni kezdte és többször ököllel fejen ütötte a fiatal nőt. A hölgy védelmére sietett a lánya, de a férfi őt sem kímélte: a buszpályaudvar falának lökte. Eközben az anya megpróbált elmenekülni, de a férfi utána ment és ismét megütötte. Az ütéstől a nő a földre esett. Lánya ismét védeni próbálta, ezért a férfi őt is ököllel arcon ütötte.

A bántalmazás következtében az anya 8 napon túl gyógyuló kétoldali arccsonttörést, míg leánya 8 napon belül gyógyuló könnyebb sérüléseket szenvedett.

A hatályos jogszabályok szerint bűncselekményt: testi sértést követ el, aki más testi épségét sérti, és amennyiben a testi sértéssel okozott sérülés, mint a leány esetében nyolc napon belül gyógyul, két évig terjedő szabadságvesztéssel, míg amennyiben az okozott sérülés, mint az az anya esetében nyolc napon túl gyógyul, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Jászberényi Járásbíróság a napokban, 2017. november 29-én meghozott ítéletében súlyos testi sértés bűntettében és könnyű testi sértés vétségében mondta ki bűnösnek, és 1 év 9 hónap börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte a vádlottat. Az ítéletet az ügyész és a vádlott is tudomásul vette, így az a kihirdetése napján jogerőre emelkedett.

Szolnok, 2017. december 6.

a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya

Többéves börtönbüntetésre ítélték a rendőrökre fejszével támadó kunszentmártoni férfit

Az ügyben másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék 3 év 6 hónapra enyhítette annak az 50 éves férfinak a börtönbüntetését, akit a Kunszentmártoni Járásbíróság felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélt, amiatt mert idén márciusban, egy kunszentmártoni utcában fejszével támadt a barátjával szemben jogszerűen intézkedő rendőrökre.

Az eset 2017. március 24-én délután történt. A vádlott többedmagával saját kertjében ünnepelte egyik barátja külföldről történő hazaérkezését, melynek során folyamatosan italoztak. Idővel az ital elfogyott, ezért az ünnepelt, nem törődve ittasságával kocsiba ült és italt venni indult. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság járőrei két rendőrautóval éppen a közeli sörözőnél intézkedtek, amikor meglátták az ittas férfit, nagy sebességgel elhajtani. Mindkét autóval utána indultak. Az ünnepelt a vádlott háza előtt megállt, kiszállt a kocsiból és befelé indult, amikor a rendőrök utolérték. Az egyik rendőr felszólította, hogy álljon meg és igazolja magát, de a férfi ehelyett ökölbe szorított kézzel a rendőr felé indult, és kiabálva szidalmazni kezdte, amivel végül az egyik idősebb barátja ráhatására felhagyott, és mit sem törődve a rendőri felszólítással megfordult, hogy bemenjen a vádlott udvarára. A rendőr ezt látva ismételten megállásra szólította fel és közölte vele, hogy megbilincseli, mire a férfi megfordult és kiabálva a járőr felé indult, aki gázsprayvel lefújta, és a vádlott háza előtt az utcán megkezdte a megbilincselését.

Az ittas vádlott végignézte ami a barátjával történt, és az elfogyasztott alkoholtól felbátorodva háza hátsó részéhez sietett, felvett egy 73 cm hosszú fejszét, és azt a jobb kezében, a feje fölé tartva a rendőrök felé indult, miközben azt kiabálta „levágom a fejeteket, megöllek benneteket, mit csináltok a testvéremmel”. A járőrök felszólították, hogy álljon meg és tegye le a fejszét, de a vádlott hajthatatlan volt, és a feje fölé emelt fejszével a barátját megbilincselő rendőr felé közelített. A járőrök folyamatosan felszólították, hogy álljon meg és tegye le a fejszét, de közben szolgálati fegyvereiket is elővették és csőre töltötték. A vádlott ekkor meglendítette a fejszét, a rendőrök pedig kibiztosították fegyvereiket. Ezt észlelve a vádlott megtorpant, a fejszét leengedte, visszament az udvarára, a kaput bezárta és az attól egy méterre, a villanyóra szekrényben lévő sarokcsiszolóval élezni kezdte a fejszét, miközben azt kiáltotta a rendőröknek, hogy „aki ide bejön, annak le lesz vágva a feje”. Végül a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A hatályos jogszabályok szerint a rendőr hivatalos személy, aki pedig hivatalos személyt jogszerű eljárásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályoz bűncselekményt: hivatalos személy elleni erőszakot követ el, ami súlyosabban minősül, ha azt az élet kioltására alkalmas eszközzel, azaz felfegyverkezve követik el. Utóbbi esetben két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő az elkövető.

Az ügyben a Kunszentmártoni Járásbíróság járt el első fokon: 2017. április 13-án a férfit felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ügyben másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék tegnap, 2017. december 5-én meghozott határozatában az elsőfokú bíróság ítéletét törvényesnek és megalapozottnak találta, a vádlottal szemben kiszabott börtönbüntetés tartamát azonban eltúlzottnak ítélte, ezért azt 5 évről 3 és 6 hónapra enyhítette. Az ítélet jogerős.

Szolnok, 2017. december 6.

a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya

Újabb kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfi került előzetes letartóztatásba, a gyanú szerint Karcagon és környékén kereskedett

A Szolnoki Járásbíróság 2017. november 27-én elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, akinek csomagtartójában a 2017. november 24-én délután 16.00 óra körüli időben folytatott közúti ellenőrzés során közel 108 gramm amfetamin tartalmú fehér port és zöld színű tablettákat találtak a rendőrök. A férfit azzal gyanúsítják, hogy karcagi és Karcag környéki lakosoknak több mint 50 alkalommal értékesített amfetamin tartalmú kábítószert.

Az előzetes letartóztatás elrendelése nem elítélés, csupán a gyanúsított személyi szabadságának ideiglenes bírói elvonása, amit a bíróság jelen esetben azért látott indokoltnak, hogy a gyanúsítottat megakadályozza abban, hogy elszökjék, illetőleg elrejtőzzék a hatóságok elől, tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével, bizonyítékok megsemmisítésével vagy elrejtésével megnehezítse vagy veszélyeztesse a bizonyítást, illetőleg újabb bűncselekményt kövessen el.

A végzés nem jogerős. Az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette a bíróság döntését, a gyanúsított védője azonban elsődlegesen védence szabadlábra helyezése, másodsorban enyhébb kényszerintézkedés alkalmazása érdekében fellebbezést jelentett be, így az előzetes letartóztatás elrendelése kérdésében a Szolnoki Törvényszék határoz majd. A másodfokú bíróság döntéséig azonban a férfi mindenképpen előzetes letartóztatásban marad, mert a bíróság végzése fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtható. 

Adásunk tartalomjegyzéke

1. Ujvári Imre polgármester tájékoztatója
2. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság ajándékai, jótanácsai
3. Télapó járt a református óvodában
4. A Tiszafüredi Óvodák Mikulás-napi ünnepsége
5. Szent Miklós püspök élete a katolikus iskolában
6. Adventi ajándékozás a Deák téren
7. Köszönetet mondtak a véradóknak
8. Új angol nyelvi szaktanterem a református iskolában
9. Felvételek a Nyugdíjas Expóról
10.Esti mesét mond: Teróczki Máté
11.Mesetár 3. rész
12. Bemutatkozik a Kossuth Lajos Általános Iskola
13. VIII. Mazsorett Gála 1. rész

Aktuális (2017. december 13.) és korábbi adásainkat megtalálják Youtube-csatornánkon   

########################

Kiss_Pl_tr

Tiszafüred, Kiss Pál tér

2017. december


 

Képek a Tisza-tóról